Styla en Mazda 6 kombi 2.3 sport

Det här är mitt första inlägg, så feel free till att flytta tråden om den inte passar. Jag har också sökt och googlat på min rubrik utan något bättre resultat. jag är på g till att köpa en mazda 6 2.3 kombi sport. Nu har ja lite frågor om styling. Vad ska man göra? Vad finns att göra? Vart finns alla olika delar? Lacken ör fräsh så de behöves inte, kanske målar om deb själv (är utbildad billackerare). Men som sagt, va ska man föra? Och nu tänkte jag inte ha världens need for speed-bil. Men typ kanske byta grill och saker i den stilen. Kom gärna med förslag! Länkar, bilder och ideer uppskattas mkt!



Svar på inlägget: Styla en Mazda 6 kombi 2.3 sport



Hallå, och välkommen! Lite tips är väl mer stilren styling. Du kanske har familj, anar de med att du ska köpa kombi. Då finns de följande saker att göra - sänkning Snygga fälgar köra bilen i samma färg med lister m.m tona rutorna Tvätta bilen en massa gånger så glansen finns kvar!


nej du! Är 20 år. Tycker bilen e snygg, därför köper ja den. Finns de några schyssta lycktor att byta med o sånt småplock?


aha, my bad! Men vet att de ska finns lite kul på följande sidor : www.corksport.com www.japanparts.com www.streetperformance.se Finns även - Mazdaklubben.com (Som du kan få mera sidor hos!)


Tack så mkt för bra och snabba svar! men vad infår egentligen i begreppet "stilren styling" fälgar tänkte ja köpa tonade rutor har den redan hur är de med säkning? Dyrt? Vart gör man de? Uppstår de problem med farthinder ect?


På http://www.scstyling.com/ finns iaf grillar och sänkningsfjädrar. Sen kan jag tipsa dig om att byt ut blinkers fram till kromade lampor så ser det mycket mysigare ut


Säkningen kan väl ligga på ruunt 5000-6000 med materialet å så ska man gärna göra en hjulinstalltion. Stilren styling i mina ögon är - inte så att man sticker ut för mycket, utan att man har en bil som ser bra ut så att folk kollar ändå fast att du som sagt inte sticker ut för mkt å mycket "orignalt stylat" mkt pust m.m


en bil som jag ska köpa sen är nämligen en mazda 6 kombi men sänka,större fälgar,tona rutor och 3 st ligtforce i fronten


Mazda 6:orna är så pass snygga att kjolpaket och andra lysen inte behövs enligt mig. Ett par snygga 17-18 tums-fälgar i stil med work ce28 hade varit snyggt. sänkning ett par centimeter och om nu kjolpaket eller någon sån modifikation skulle vara av intresse kan du höra vad mazdaspeed har för kjolar och dylikt till dem, de kan nog till med ÅF fixa till dig. Ett snyggt slutrör också.. en japsdämpare kanske eller om du har dubbla så skaffar du 3" vanliga slutrör på varje sida. Cleant och lågt hade varit snyggast på dem Edit: Mazda 6 mps-kjolarna är snygga!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka