Ang Skinklädsel ifrån en v70 till en 850.

Hallå där. Tänkte höra med dom kunniga inom ramarna på v70/850. Det är såhär att ja har fått ett erbjudande på nya skin stolar ifrån en v70. Så min fråga är. Passar dom rakt in i min 850 eller måsta ja strula om några fästen osv? Om det är så att dom passar så får ni gärna vri till en liten rad om hur man släpper dom för det har ja aldrig gett mig in på när det kommer till denna bilen. Mvh Wallin JR. PS. Gamla Volvo v70 modellen. -98.



Svar på inlägget: Ang Skinklädsel ifrån en v70 till en 850.



Framstolarna passar, baksätet passar inte. Baksätet måste vara från en s70 om det ska passa i 850 sedan. Jag har inte gjort det själv så jag vet inte exakt hur man lossar dom.


Den informationen tackar ja väldigt mkt för. men då kör ja på framstolarna till o börja med. men japp det är en sedan. Men om det är någon som vet hur man lossnar dom så får ni gärna hojta till! tack på förhand. Mvh Wallin JR.


Framstolarna sitter med 4 bultar med 14-skalle baksätet är bara att rycka, börja med sittdynan, ett ryck rakt upp i framkant på båda sidor så är det bara att lyfta ur sittdynan sen.. Efter det tar du dynorna vid sidan av ryggstöden, ett ryck i överkant rakt framåt så de lossar, sen är de bara att lyfta dom rakt upp. Sedan är det själva ryggstödet, de fästena ser du nu när dynorna är borta.. ner med en mejsel o håll emot spärren och lyft ryggstödet ur fästet, sedan drar du det utåt, börja med passagerarsidan så ordnar det sig!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka