Volvo V70N, stylade strålkastare?

Har nu skaffat mig en familjebil Volvo V70N -00. Tänkte piffa upp den lite så den ser lite roligare ut, vinge satt på och så hittade jag ett gäng fina Type R Graphite fälgar. Men, jag skulle vilja ha några trevliga strålkastare, typ svarta angel eyes. Har letat men inte hittat så mycket. Någon som har tips om vad och vart man kan hitta? /J



Svar på inlägget: Volvo V70N, stylade strålkastare?



Vad jag vet finns det inte ute till s60 o v70n.. inte ännu iaf. Det är väl i fall man monterar R otiken eller lackar insatserna som sitter..


Eller om du byter till klarglasen. Ger ett enormt lyft tycker jag!


Det är den snyggaste strålkastaren där finns till V70N!


personligen tycker jag dessa e snyggare:


Wallbeek: Precis sådana vill jag ha, vart hittar jag dem? (Googlade på Valeo men hittade inte rätt.) Är det mycket meck med att få dem att passa?


Finns lite olika guider ang. strålkastare på www.svxc.se


http://www.bildelsbasen.se/?link=item&a . d=17237580 http://www.bildelsbasen.se/?link=item&a . d=17237579 Där kan du köpa dom! Men det blir inte billigt precis!


Tack för länken! 16000 pix...... Ja det var ganska svettigt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka