S40 lyktglas

Hej Har en s40 fas1 som jag har olika lyktglas på. På vänster sidan är där ett klarare glas som där är ränder i. På höger sida är där ett som är lite mattare och gulare som där inte är några ränder i. Så skulle vilja ha ett klart med ränder i på höger sida också. Men undrar var jag kan hitta att sånt?



Svar på inlägget: S40 lyktglas



Har för mig det är Mekonomens som ser ut så. Bytte ett på min, finns bilder i min projekttråd, rätt tidigt. Kolla där. Edit: Här är en bild där man ser att lyktglaset är lätt randigt, och det köptes på Mekonomen: Ögonlocken monterade! Hade för mig jag hade en bild av bytet också, men det var bara med det trasiga glaset.


Har för mig Biltemas klara har lite ränder oxå! //Brådhis


okejokej tack för svar. Där står att märket är TYC på glaset. Står det det på ditt också?


www.x40nordic.com kolla säljes annonser där. titt som tätt är det ngn som byter från glaset med ränder till de nya klarglasen från fas 2.


Fas 1 lyktor ser ut såhär. Fas 1.5 har klara glas fas 2 har med klara glas. Har du H4 eller H7 ? För du får sämre ljusbild med helklara glas på H4


Har H4, han innan mig trodde att det var köpt på autoexperten så får väl kolla där. Men det är inte en sån som på bilden iallafall så det är väl fas 1,5 eller fas 2 då.


kunde ha gett dig mina gamla glas/lysen från s40in men dom slängde vi tyvärr för ett tag sen


okej:(


jag har såna som på bilden i inlägg nr6 som du kan få köpa.





nja dom är inte så snygga:D vill ha klarglas. Där stod föresten H7 på båda glasen!


aujau.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka