Bil färg frågor!?!

tjenare. jag har en vit Volvo 855 som jag har avställd och tänkte passa på och fixa till lite. vilket är bäst och billigast sätt och färga små och stora ytter med? Senaste dagarna har jag kört färg på burk av Volvo 150 kr burken 400ml:| men har märkt att 400 ml drar iväg fortare en vad man trodde och funderar nu på dra igång färgspruta. men fundera om någon hade tips på märke som är bra och vad man inte ska köpa. kan lätt säga att man är ny på det här men har en då lusten och testa mig på och måla med färgspruta.



Svar på inlägget: Bil färg frågor!?!



jag köpte riktig bilfärg för 1600kr / 3L till min bil. inte direkt dyrt enligt mig.


www.bilfarg.se Helt perfekt hemsida där du kan beställa, alla typer av färg och dom blandar alla färgkoder i lackstift, sprayburk samt för spruta.


Okej tack


hade en fråga till tänkte fixa till sidospeglarna på bilen. Vet inte vad man vågar måla dom med. köpte grundfärg och Volvos burk färg för ca ett år sen men det har börja släppt och ser skit ut. målade sidolisterna med biltemas grundfärg och sen plastfärgen sitter som snus en det:) något ni tror på? eller vet ni något annat? orkar inte göra det två gånger. jo någon som har testat med Beckers Färgborttagning på plast?


om dom är i plast så måste du ju ha plastgrundfärg. Akta dig för Biltemas färger, det är bara lösningsmedel och en droppe färg, värdelösa.


plastprimer på plast biltema, NEJ. ska du mla med riktig färg ska måste all biltema färg bort. det går inte lita på den. den kan resa si/cracka osv om det kommer ny färg på





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka