Saab 9-3 -06a emblem

Finns ganska gott om trådar här om emblem till saab och jag har checkat igenom dess länkar till sidor. Fann dessa: http://www.elkparts.com/saab-95-m98-to- . p2348.html http://www.partsforsaabs.com/product_in . ts_id=2626 och denna http://translate.googleusercontent.com/ . 3uwsZViL_g men den sistnämnda är ju såpass billigare, är det plast du sätter på ? Jag vill ju givetvis ha så som original. Vart som fan att jag gick lite nära med högtryckstvätten och tog bort lite av märket på huven Gissar det är lika bra att ta hem ett för baken också. Så om någon vänlig själ vill hjälpa mig att hitta det bästa i kvalitet och hur man tar bort det gamla för att montera dit ett nytt vore också suveränt. Sitter nu blå original dekaler på min röda fara, ser det dumt ut om en sätter dit svarta ? Tack på förhand Joel.



Svar på inlägget: Saab 9-3 -06a emblem



Inte ett enda svar ? Kan någon vägleda mig till en annan tråd som tar upp gällande ämne då ?


åk till saab och köp ett nytt !!! sitter klistrade och man köper hela emblemet


Håller med: Åk till SAAB och köp ett, absolut enklast och minst krångel, visserliggen är de lite dyrare, men det är inga summor vi pratar om. Annars beställer du emblemen på speedparts.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka