Vad tror ni om dessa ASA Imola?

Hej! Vad tror ni om ASA IMOLA fälgarna som finns på http://www.shuwantera.se/ (direkt på startsidan skall de vara) Mvh Daniel



Svar på inlägget: Vad tror ni om dessa ASA Imola?



Jaadu... Jag tror att 15" modellen går loss på 2400kr. Tror även dom finns i 19" för 4900kr. Tror oxå dom finns i bultcirklarna 4/100-4/108, 4/114,3-5/100,5/108-5/112,5/114,3-5/115 & 5/120...


Men du.... om du slutar vara sarkatisk så kan du väl säga om det är bra fälgar eller inte med tanke på att priset är så lågt? Och om det är förstahandssortering eller inte?


Ingen som har ett enda tips?


Väldigt många som kör med dom. Asa imola eller asa pirate (Samma fälg men i svart, har även något annat namn.) Så klart dom måste se bra ut efterssom det är många som köper dem. Sen att priset är rätt ok gör nog inte saken sämre.


köp dom o lacka dom antrazit grå


Tack för några svar där Dock är jag lite nyfiken, för enligt en kille här på blocket så skulle dessa sluta säljas under 2008 och att de som fanns kvar var returer och fabriksrenoverade fälgar osv, kan detta stämma?


Verkar finnas en hel j-a massa asa imola/gt racing/pirate kvar hos åf då.


Jag har köpt 4 stycken till nissan, 18 tum 3000 spänn kommer till helgen vi får väl se då hur det verkar,,, men är dom bara runda så är de värd pengarna..


Står ju inget om ET mått. Har för mig att det är rätt så låga ET mått på dom ASA fälgar som fortfarande finns kvar. Görs ju inte längre.





ET 40 på mina


Köpte 19" därifrån, kom fort å är supernöjd


Bump på denna tråd. Nån som köpt nåt mer av http://www.shuwantera.se/ ? Har ringt hela dagen, mailat och tom åkt förbi men allt var stendött! Har dom konkat? Står inte på hemsidan. Tack





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka