Sportstol v50?

tjena... har nu lite funderingar över å handla sportstolar fram till v50..men kom då å tänka på bland annat "SÄTESvärmare?" hur gör ja med de? sen finns de några bekymmer så som Airbag som sitter i stolen eller liknande?.. har nämligen hittat billiga stolar som jag hade tänkt handla inom kort..



Svar på inlägget: Sportstol v50?



värmaren får du nog skippa (om du inte vill sprätta upp allt å lägga i nya) Airbag är lite jobb med att fixa men det går att lösa. När du tar bort stolarna kmr airbag varning börja lysa och det löses enklast med ett motstånd som lurar bilen att det finns en airbag ändå.


hmmmm..fan rövvärmare är ju viktigt...vi som har -35 på vintrarna kommer ju göra att nånting fryser till is om man sätter sig på ett säte och inte får på värmare:P.. ahh okej..men sitter de verkligen i stolarna på v50in? har för mig att de står airbag på plasten som bältet kommer ut från..står inge på sätet iaf..


Sport stolar i en v50


varför inte?


För att det är en familjebil och ingenting annat. Sätt i dom om det är det du vill, men då får du ju skippa värme i sätet och ja.. Jag tror själv det kommer se töntigt ut.


tror du..jag vet att de inte gör de..har sett en S40N med sådana..och de såg riktigt bra ut..enda skillnaderna på bilarna är att min har en skuffutrymme som är större.. men som sagt så skrev ja inte här för å få råd om de eller inte utan om nå annat.. sen ang. v50..har ni sett här på garaget, som ser ut allt annat än en familjebil (ville bara påpeka de)


Inget fel alls med att vilja ha sportstolar i en v50...audi har ju det i sina rs4/rs6 och dom har kombimodeller också ;-) Är också sugen på det, men jag väntar med att skaffa det till den dagen då jag vill köra bana mååånga ggr /år.


menar ju de..v50in är ju mer en "sportkombi" än en familjekombi...men men..alla har ju sina förutfattade meningar om de mesta så.. ehh inte behöver man köra på bana? bara köpa inställbara så är dom ju rätt bekväma:).. borde ju gå å lämna in dom och be dom släppa på tyget och skicka in en värmare tkr man ju... var precis å kika i bilen.verkar som att airbagen sitter i stolpen bakom plasten.. så stolen verkar inte ha nån inbyggd.. kanske man tar å inhandlar:)


Fast en v50 och en rs4/6 är ju inte riiiktigt samma bil va?





nee de är inte samma bil..men fortfarande är v50 mer en sportkombi än en familjekombi.. men som sagt alla har vi ju våra åsikter om de mesta.


Håller med! Tror fan inte de blir bra, speciellt inte om den inte är särskilt stylad....


särskilt stylad..de kanske är påväg..man kan inte köpa allt direkt precis.


Nej det är 2 olika bilmärken har jag för mig...Vad är skillnaden mellan dom? jo rs4/rs6:orna klassar mer som "sportbil", men det är fortfarande en kombi. Det är bara det jag syftar på Men jag förstår inte varför det är så ok med sportstolar i en rs4 men inte accepterat i en v50?, är det effekten som gör det acceptabelt? bil som bil, kombi som kombi ;-)


precis..och lägger man R-paket på en v50 så har den ungefär exakt samma skillnad i utseendet som RSen skiljer sig mot typ en vanlig a4..man ska även ha iaktagelse att en A4 med S-line är en "familjebil" med SPORTSTOLAR och annat plockat från tex KOMBI RS4-6


recaro har sätesvärmare i stolen och har för mig sparco har det också... om inte så kan du ju skaffa en sån där dyna som du pluggar in i ciggutaget och ha på vintern och ta bort den till sommaren


fast då kostar dom en hel del..


fast sen beror de på va man drar gränsen vid sportstol.. å dom stolarna som sitter orginal i RS4 kostar MASSOR.


jaa klart man kan dra gränser:P men S-line paketet ska ju innehålla sportstolar:)... men borde ju inte vara omöjligt å lämna in stolarna så får dom lätta på tyget och skjuta in element i stolen?


Finns det pengar är inget omöjligt. Men räkna med 5000 per stol för stolsvärme UTAN grejer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka