Alu pedaler till Vw Polo 2010.

Är ute efter snygga alu-pedaler till polon, de jag har kollat på är R-line från VW och GTI pedaler. Saken är den att hos VW kostar dom 1500kr vilket är skrattretande. Så därför har jag kollat runt lite på tyska ebay och hittat jävligt bra priser. Pedalerna i fråga passar enligt listan till polo 6n alltså ~2004-2009, vet någon ifall det är samma pedaler, mått och sådant. Här är de pedaler som jag har hittat.. 49? http://cgi.ebay.de/VW-R-line-Pedal-Set- . 563cbbff65 26? http://cgi.ebay.de/VW-Golf-4-Bora-Beetl . 3a5b4f582b



Svar på inlägget: Alu pedaler till Vw Polo 2010.



Har svårt att tro att dom inte skulle passa.


den modellen pedaler som länkarna visar är den gamla sortens gaspedal. Gti pedalerna i länk nr:2 kostar 350kr på vw och jag hade såna i min polo gti från 2001. Har du den "stora" gaspedalen som står på golvet så är pedalerna så dyra på vw!


Ok, men min gaspedal e liten. Alltså ingen sån avlång sak. Men kostar dom bara 350kr så fan blir de VW. Hittade bara r-line pedalerna o dom kostar ju skjortan.


ja jag betalade 353kr och dom fanns i detas styling och tillbehörskatalog.Jag kollar nämligen på pedaler till min gt och dom kostar 1490,(stor pedal med sladdar och grejer i) Sen ska man ju ha ett fotstöd med.


Hittade precis dom. Skrev in mitt regg nummer o då kom tillbehör enbart till Polo, tack för tipset 350 kr e ju billigt aa till golfarna är det ju lite dyrare, men de blir så jävla snyggt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka