Byte av instrumentpanelens belysning.

Hej, har en 850 en 94a och jag hade tänkt mig att jag skulle byta ut lamporna i mätarhuset till dioder Är det mycket jobb att göra det? Någon som kanske kan förklara lite hur man gör för mig? kanske till och med visa lite bilder på de? Skulle va jävligt schysst om någon kunde hjälpa mig med detta Tack på förhand



Svar på inlägget: Byte av instrumentpanelens belysning.



sök i forumet på volvo 850, finns massa trådar som handlar om detta, tänkte själv att göra detta men det verkar vara ett jävligt jobb.


tror nästan att folk e helt handlingsförlamade.. hur svårt kan de vara å riva ner ett mätarhus??


enklaste saken i världen att fixa det på 850, du måste ta bort hela "panelen" över intrumenteringen


http://www.volvoturbo.net/Garagebilder%2060.html här får du en guide


hur vet man vad lamporna heter till instrumentbelysningen?


Ser ut som vanliga 3w Wedge/T5/w5w lamppr


http://www.backspegeln.com är en bra sida med tips till 850, bland annat hur du får bort panelen ovanför instrumenten. eller så köper du dig en haynes handbok, den är guldvärd om du ska göra nått med din bil.


inget svårt ingrepp


fel de är 4 st och en spec för displayen 2 om man har färddatorn mins inte va den hette men men finns kompletta kit och köpa så





vart kan man köpa kompletta kiten då?


http://www.bildioder.se/


tack så mycket för hjälpen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka