Gt läpp till e36

har köpt en stor äkta gt läpp från bmw. Någon som har erfarenhet av hur man ska fästa den under fronten? MVH Tobias



Svar på inlägget: Gt läpp till e36



lim å skruv?


Word


Jag har för mig det är en stor fästanordning till org. gt-läpp. Om du har den du stora plattan som går att skjuta ut fram och tillbaka.


Ja det stämmer, har fått hjälp av en med ritningar å allt till hur den ska sitta.


nja lim å skruv, de e ju ingen volvo hehe


Genomgående bult och silikon eller liknande är alldeles för fint för volvo och passar alldeles utmärkt för en bmw.


Word. Varför skulle inte lim och skruv funka? Gör det på ett smart och snyggt sätt så är det allt du behöver. Darkie borde kunna en del om det där med GT-läpp tror jag, kolla med honom, har för mig att han monterade dit sin med just skruv och lim(eller liknande substitut för lim). Men det får han själv svara på


Är det en originaldel borde det finnas fästanordningar. För att få dit läppen/svärdet måste du först ha de vanliga GT-läpparna som är tvådelade. http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C . rim_m3_gt/ Som jag ser det har du en del fästhål, dessutom verkar det som du ska ha en del fästen till utöver själva läppen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka