Glasfiber breddare! hur får man fast dom?

har köpt ett widebodykit till min subaru impreza, när jag tittar på själva breddaren till skärmarna är de i glasfiber, och det finns ingen kant mot bilen.. altså de är helt ihåliga på insidan! hur i helafriden får man fast dom på bilen? tankarna har farit om att gjuta in små vinklar som man sen kan skruva fast i bilen??? men jag undrar om någon har ett bättre sätt att montera grejjerna på tacksam för svar!



Svar på inlägget: Glasfiber breddare! hur får man fast dom?



Limma, popnitar, skruvar, Dzus-lås... Finns mängder av sätt att få till det.


men det finns ju inget att fästa i!


Lägg upp en bild så vi kan se hur dom ser ut så kan man nog hjälpa dej lite till


Lägg en bonocell / trä / plast- skiva på insidan av breddningen. dra på silvertejp på karossen.. sätt fast breddningen på silvertejpen med smältlim, glasfibra upp mot silvertejpen. dra loss silvertejpen sen har du en mall med kant. Hoppas it makes sense!


kommer kanten på insidan eller utsidan breddningen då eller? varför ska man lägga en bit bonocell skiva på insidan? hur ska den ligga?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka