Vilken färg ska man ha till att måla torkararmarna?

Behöver fixa till mina torkararmar på Saaben, men vilken färg kan man använda?



Svar på inlägget: Vilken färg ska man ha till att måla torkararmarna?



slipa bort rost. lägg rostskyddsprimer och sen halvblank eller blanksvart vilket du nu vill ha. mitt tips är att köpa sprayburkar på mekonomen av märket Corrostabil


för bästa resultat - 1: demontera armarna och gör rent 2: spraya på med biltema/mekonomen sprayburk och låt torka 10-15min 3: montera på bil, sen klart!!


Nja inre riktigt va.. För BÄSTA resultat. 1. Demontera torkararmarna 2. gör rent och slipa bort rost/skit som satt sig med fint papper 3. Spackla om det behövs 4. matta ner allt som skall lackas med fint sandpapper 5. rengör med t-sprit. 6. lägg på en bra primer. 7 läck på täckfärg (jag kör med samma färg på bilen som torkarna, saabs 170.) 8 låt torka. 9 montera 10. vänta några dagar så det är helt genomhärdat ta sedan en wax/polish och polera uppdom och vaxa dom. Jag får dock erkänna att jag är lite pedantisk av mig.


Tack för alla råd. Jag slipade, la primer och sen målade svart. Blev klart bättre än tidigare.


Jag hade målat dom vita, hade blivit skitsnyggt på din


Använd Temadur 20. Mattsvart 2-komponentfärg med rostskyddstillsats. Kan penslas, rollas och sprutas. Riktigt slitstarkt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka