Röda dimljus

Hej! Är det någon som vet var man kan få tag i röda dimljus / glödlampa. Tacksam för alla tipps jag kan få



Svar på inlägget: Röda dimljus



finns nog inte,finns en orsak till de ochså


Finns att köpa på bla speedparts 21w röda. http://www.speedparts.se/


vad för lamptyp? till främre eller bakre dimljus?


har en röd bil så det hade kanske varit fräckt med röda dimljus bara en tanke jag fick:P


om du har tänkt att ha det fram så är det olagligt


har inte dimljus oftast Hx lampor? Typ H3?


Inte bak..


Xenon och rosa är det närmaste du kommer


Vad har dina dimljus bak för färg original om man får fråga?





Jag har inga, men det ska vara rött... Vaddårå?


ja han frågade ju vart man kan hitta röda dimljus. Och bakåt är det ju alltid rött så det lär ju knappast vara baklampor han letar efter?


www.xenonkungen.se erbjuder nån specialare som kräver mer kunskap än att bara byta en lampa. Det är med en liten dosa till så man kan växla mellan olika färger (bl.a. röd). Kitet är avsett just för dimljus.


personligen tycker jag det är fult med konstiga färger fram, här har jag sett gröna, BLÅ framljus, tycker det är fult,, plus snuten tar en ju direkt dom ser en ju,,


Nej, Det var bara ett konstanterande. Att det inte är H3 bak. Sen är ju inte mina dimbakljus lampor röda heller så...


Nej det har du ju såklart rätt i. Bakåt är det inte H3 och lamporna är i regel inte röda. Om man inte har klarglas bak. Men jag tänker ändå anta att TS undrar vart man kan hitta röda framdimljus


Sätt förfasen inte röda lampor framåt om du nu tänkte det! Har varit nära att fronta med en bil av den anledningen. Låg i en ofrivillig karavan då nån låg och körde sakta, Viker ut och ska kolla läget och ser 2st röda lampor och tar förgivet att det är någon längre fram som också kör om. Lägger mig på omkörning men får pallnita och vika in i mitt körfält igen då jag i sista sekund såg att idiotfan hade röda lampor framåt.


hehe, har aldrig tänkt ur det perspektivet men helt sant ju! michael jackson håller också med, med sin låt Dangerous


Även om jag personligen anser att om man kör hemmatattad xenonkonvertering så bör man få ombes direkt och böter för att man bländar/inte bländar av. Så är det fortfarande bra mycket bättre än att köra med röda lampor framåt!!! livsfarligt förfan!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka