Toning bakljus volvo 740

Hejsan En kompis te mej har en volvo 740 kapad traktor som han skulel vilja ha fina bakljus på då han hatar original på gamla modellen, han är själv osäker på hur han får och inte får göra då han hörde av en kompis att så länge broms och positionsljus är rött, dvs dom 3 fyrkanterna bak ska va original och att man får lacka den övre raden svart, är det så? skulel gärna vilja hjälpa han tona ljusen men inte om det är olagligt tacksam för snabba svar



Svar på inlägget: Toning bakljus volvo 740



Olagligt att tona överhuvudtaget. Men sen om Polis eller Bilprovning bryr sig är en annan sak


Jag skulle tro att om det lyser tillräckligt starkt och att även reflexerna fungerar så är det nog lugnt. Skulle lika gärna kunna vara olagligt men samtidigt så borde det ju vara okej om allt fungerar som det ska.


jo för så länge blinkers liksom blinkar orange borde de ju inte ha någon betydelse, för backljuse behöver ju ändå inte funka o sen en reflex kan man köpa på feltema o klistra på breve lyktan elelr nått?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka