Många små stenskott i framrutan

Ja dte är så att framrutan har väldigt många små stenskott så när solen ligger på framrutan så ser jag nästan ingenting pga av att ljuset sprider sig Så jag undrar ifall man kan fixa detta på något enkelt billigt sätt, vill helst inte köpa en ny framrutan för några tusen då jag köpte bilen för 5 000 kr, det är en golf gl från 97. Jag har halvförsäkring. Men jag tänkte mer på om man kan laga dom små stenskotten med nånting? Tacksam för hjälp Jocke



Svar på inlägget: Många små stenskott i framrutan



byta ruta e de enda rätta.. för hur du än "lagar" så kommer de inte bli bra.


Jaså okej Och att byta rutan kostar väl några tusenlappar antar jag. Tror ni man kan hitta en på skroten? EDIT: Märkte nu att jag la den i fel forumsdel, ber om ursäkt för det, admin kan flytta den om ni vill.


1300kr http://www.blocket.se/goteborg/Bilruta_ . _3&w=3


Byt rutan, ruterna är så dåliga nuförtiden. Dem har gjort rutorna smalare så dem ska gå sönder lättare på nyare bilar. På så vis blir de mer jobb för företagen med sprickor.


HAHA Fick mig att tänka på min vikarie i tyska, runt 70 bast med s.k "coca bonnar" (tjocka glasögon)


Det var väl ganska billigt, tack så mkt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka