Sportratt Volvo 965

Hej! Är på jakt efter ett rattnav till volvo 965 -96, Någon som har en aning om vart man kan få köpt ett som passar?



Svar på inlägget: Sportratt Volvo 965



850 orginalratt passar rakt på i en 960 så då borde således 850 rattnav för sportratt också passa . Men varför sportratt i en lyxbil?


Okej Tack för svaret! Men jag vill bara få lite bättre vägkänsla i den o sen e det ju skönt med lite mindre ratt oxå! Har ju fin servostyrning så jag tror ju det blir en suverän kombination!


Vägkänsla kan jag garantera dig att det får du inte med en annan ratt. Jag bytte i en 850 en gång och om inget annat så kändes den lite konstiga. Vägkänsla det får du med en seriös sänksats/väghållningsats. Sen är ju inte 960 serien volvo´s sämsta bil när det gäller väghållning heller, inte de som är 95 o frammåt iaf. De fick lite ändringar i framvagnen, och den närmaste beskrivningen jag kan komma till är ett mellanting mellan 940 och 850.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka