Fälgval till v70.

Som topic lyder så letar jag fälgar till en Svart V70 2.4T (01a) Har dessvärre inte möjlighet att slänga upp en bild på den men den är så gott som orginal 'än så länge'. Jag har inga alternativ att välja emellan som det ser ut nu så det är bara att komma med förslag ni tror skulle sitta fint, gärna inte alltför "vanliga" såsom R-fälgarna etc. 18"-19". tack på förhand!



Svar på inlägget: Fälgval till v70.



För det första så välkommen....! För det andra så kan vi omöjligtvis veta vad du har för smak på vad som är fina eller fula fälgar. Gå ut på x antal bilfälghemsidor och titta. Finns ett par miljarder fälgar att välja mellan. De flesta har även att du kan se fälgarna på din bilmodell så ser du hur det kommer att se ut. Lycka till.


Jag gillar Volvos Nebula fälgar skarpt, kika på mina bilder så ser du hur det ser ut


Ja håller me, Nebula är skit snygg. Men ja är rätt svag för Ace Scott me... Spec i 18 - 19" på en v70 Ta en titt på mina wolfrace me, köpte mina på Alvén & Ingvarsson. Har för mig att gummihuset har en bra sida där man kan se olika fälgar monterad på bil... Menade Ace tyson!!!!


Nebula e riktigt nice. Annars gillar jag ACE Monaco. Men då får det vara 19" om de ska göra sig bra på bilen...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka