Smakråd, volvo v70

Hej alla! Nu ska min v70 (tdi -98) stylas upp! Men det är mycket man funderar på och det är svårt att veta vad som passar, drf startar jag denna tråd. Detta behöver jag svar på: 1) Vilken färg på fälgarna tycker ni e snyggast, mattsvart/krom/svart osv? 2) Funderar på att sätta en hållare för 3 mätare på a-stolpe, vilka mätare borde ja ha? Laddtryck funderar ja på iaf men mer? 3) Borde jag satsa på en eftermarknadsintercooler? Satsa på en oljekylare? 4) Ska byta luftfilter men är det något annat ni tycker att jag bör göra i motorrummet? 5) Tänkte sänka och montera kjolpaket, var hittar man något snyggt förutom på realcar? 6) Har funderat på färgval och det jag gilla mest var tanken på laserblå med vitt mönster. Vad tycker ni? 7) Andra åsikter får gärna tas med! Har bytt ut hela ljudsystemet inkl HU så de e klart. Feel free att skriva ner allt ni gjort elr tycker att jag borde göra. Mvh



Svar på inlägget: Smakråd, volvo v70



@ 2) Laddtryck, oljetryck, oljetemp


1: Beror på fägen på bilen. Men antracitgrå, silver eller vit funkar. Svart får oftast fälgen att försvinna eller se liten ut. 2: Laddtryck, oljetemp och oljetryck 3: Bättre kylning är aldrig fel, så har du råd, kunskap och ork så är det vettigt 4: Tvätta det rejält, det räcker långt och putsa upp det värsta. Lite siliconslang ärju snyggare och framförallt håller dem bättre med. 5: Förutom realcar och R-front så finns det inte så mycket såvida du inte hittar ett vip-paket då. 6: Laserblå är inte ett direkt ovanligt val, kan funka beroende på vad du tänkt med det vita. Men risken är att det är snyggare med antingen vitt eller blått och inte båda.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka