Rödvita bakljus till bmw e39 led eller inte?

hej ska nog skaffa mig rödvita bakljus till min bmw e39 men undrar om jag ska skaffa mig led eller vanliga? Vilket är bäst det skilljer ju ca en tusenlapp i pris /Mvh Henrik



Svar på inlägget: Rödvita bakljus till bmw e39 led eller inte?



Skaffa led! Du har nog hittat ett dyrt ställe om det skilde en tusing mellan vanliga och led då jag hittade led för en tusing ;-)


Skaffa utan led. Jag tycker det ser jäkligt skumt ut med en äldre bil med led's. Nu vet jag inte hur gammal din bil är, men när 80-talare kommer glidande med LED-stripes osv ser det bara jäkligt julgranigt ut.


vart hittade du det då?


Min är en 97a och 01 kom ett facelift till bilen som det då var med ledlampor..


Här finns lite billiga lampor och annat har själv beställt från denna säljare och kan rekomendera dom. http://cgi.ebay.de/5er-BMW-E39-11-95-8- . 563d24d0ea finns även vanliga för runt 650skr. Facelift hade väl inte led på e39an utan bara klarglas?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka