G.org dekaler...????

Hejsan! Någon som vet vart man kan beställa Garaget.org dekaler? Mvh.



Svar på inlägget: G.org dekaler...????



Går inte, du måste ha varit med i någon topplista för att få det


dekaltrim.se har eller hade:( dock verkar de som de inte finns där längre! Gå in på sidan och klicka på klubbarnas egna. gå ner till garaget.org. Jag vet där har funnits innan så man kan beställa men nu är de borta! Jag har skickat ett mail och undrat varför!


SKriv i tråden igen och säg vad dom nu säger !


Fick ett snabbt svar:) Garaget har tydligen sagt NEJ till att de säljer dekalerna !!! De var allt som de skrev... Lite småtråkigt av garaget tycker ja... jag vill jätte gärna ha ett par, då gör jag ju också reklam för garaget - Deras ansikte utåt!


Jag satte på en garaget dekal på min bil i måndags Dock har jag "gjort den själv" på dekaltrims hemsida.


Är detta egentligen tillåtet? Får Dekaltrim trycka dessa utan tillstånd från Garaget Media AB? Mvh Tommy


Jag gick in och designade en egen dekal, så den har ju inte samma textsnitt osv som den riktiga garaget dekalen Inte samma storlek heller.


Ja, men.. är det verkligen så enkelt? Nää, oavsett så ser jag hellre att jag har "the real deal" än fake Mvh Tommy


Jag mailade till garaget först och frågade om det var okej men fick inget svar. Sen gick jag bara in och beställde den, tog fyra dagar att få hem den:) den riktiga är mycket snyggare tycker jag men jag var så sugen på att ha en sån dekal Tycker iaf att dom borde sälja dom riktiga dekalerna igen.





Det tycker jag är enbart löjligt, ärligt talat. ALLA bilar ska väl ha chansen att ha garagetdekaler på sina bilar. Eller? Nä, då ska det bara vara dom från nån topplista som får köpa eller få såna. Totalt idiotiskt! Som det är nån statussymbol över det...


Jag kan med tycka det är lite smålöjligt. Men på ett sätt är det ändå bra, för annars kommer det kanske bara på rostiga gamla skitbilar som egentligen skulle stått på skroten för många år sen! Just det faktum kan va lite dålig publicitet för g.org, för då kanske många får för sig att här mest är skit bilar! Så både positivt och negativt med detta beslutet!


Jo visserligen, men om man har en hel och fin bil borde man väl kunna få visa upp bilder på bilen man ska ha dekalerna på. Sen tror jag inte att t.ex t.ex pilsnerhäckar sätter på annat än meduzadekaler eller liknande.


Ditt förslag där tyckte jag lät bra! Kanske något man skulle försöka framföra till chrizz?


Kanske det. Finns säkert dom som visar upp en annan bil sen sätter dekalerna på nåt annat. Men då kan man ju flagga den personen som oärlig eller nåt. Kanske... Vet itne hur sånt funkar, men det kan ju funka med det jag skrev förut.


Man kan ju kanske försöka genomföra att bilen måste ligga online på g.org för granskning?


Dom mesta bilarna på detta forum är ju enligt mig iaf värda att få skaffa gorg dekaler. För är bilen för risig eller nåt så får den ju inte vara online på detta forum heller. Så dom har ju redan godkänt bilen så borde man ju få skaffa dekalerna.


Jo jag skicka till dekaltrim.se, i förrgår och fråga! Tråkigt av Gorg, kan inte Gorg, börja sälja själva då, dom ser ju vilka bilar köparen har.... Och sen att dom som ligger på "topplistan" får hem gratis..!? eller uppnår en visst besökarantal, så vet jag många sidor som har!


Ja det var heller ingen dum idé.


Nu gissar jag baserat på följande: Garaget är registrerat som ett varumärke i klasserna 35, 38 och 42. dvs. 35. Annons- och reklamverksamhet; företagsledning; företagsadministration; kontorstjänster. 38. Telekommunikationer 42. Vetenskapliga och teknologiska tjänster och forskning och design relaterad därtill; industriell analys och forskningstjänster; design och utveckling av datahårdvara och mjukvara. Varumärkeslagen: 4 § Rätten till ett varukännetecken enligt 1-3 §§ innebär, att annan än innehavaren inte får i näringsverksamhet använda ett därmed förväxlingsbart kännetecken för sina varor, vare sig på varan eller dess förpackning, i reklam eller affärshandling eller på annat sätt, däri inbegripet också muntlig användning. Vad som nu sagts skall gälla oavsett om varan tillhandahålls eller är avsedd att tillhandahållas här i landet eller utomlands eller också hit införs. Är i fall som avses i 2 § kännetecknet inte inarbetat i hela landet, gäller rätten endast inom det område där kännetecknet är inarbetat. Vilket jag tolkar som att man som privatperson får smeta varumärken på bilen, dock vet jag att Google har varit på någon som hade just Google som regplåt. Hur det gick vet jag inte. EDIT: I efterhand inser jag att frågan gäller huruvida företaget dekaltrim får trycka dekalerna, inte huvuvida privatperson får använda dem. Då faller mitt svar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka