Vad kan mina 17" Alutec fälgar + Däck vara värda?

Tjena! Jag ska sälja mina alu fälgar som sitter på Focuen. Alutec Fälgar.7x17" Falken-däck: 215/45 -17" Ytter kanten är lackad så det finns inga kantstötningar i ytter kant, men några på ekrarna. Däcken rullat en sommar ca 300mil. Muttrar + Lås medföljer Vad kan detta vara värt? Jag har tänkt ca 4000:- Finns en som kan tänka sig betala 3700:- för dom men jag tycker det känns lite lite.. Är jag ute och cyklar helt eller? Snabba svar så blir jag glad! MVH CHRISTER (BILDER FINNS UNDER "MIN SIDA")



Svar på inlägget: Vad kan mina 17" Alutec fälgar + Däck vara värda?



Men om du tänkt "Circa 4k" då är väl 3700 "right on the ball"? Eller? Är det split fälgar kan du nog hoppa upp lite i pris. jag tror inte Alutec är ett större kvalitetsmärke som BBS, OZ, Dymag eller Speedline bara för att nämna några. Har du riktigt bra däck kan du nog få 5 för dom, men, är det billiga lågkvalitets däck så ligger nog 3700 - 4000 rätt till. Dom är fina men det är inga mästerverk, dvs jag tror säkert att du får 4 men 3700 för en snabb enkel affär är värt de förlorade 300kr tycker jag... men men.... ----





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka