Jt tuning 3" vs Speedpart 2.5" avgassystem

tjena. tänkte byta avgassystem på min 9-3 Aero V6 -06. lite frågor om det, Är det någon större skillnad på ljudet mellan 2.5" och 3" ? På Jt´s hemsida står det att man måste skala lite på spoilern för att höger ändrör ska passa, är det mycket isåfall ? eller gäller det enbart för de som inte redan har twinpipe, de ser ju ut att va lite mer ovala än original. tacksam för svar ! Mvh // Jesper



Svar på inlägget: Jt tuning 3" vs Speedpart 2.5" avgassystem



Har svårt att se varför det skulle gälla dig som redan har V6-kjolen ibak, såvitt jag minns från min gamla så var båda hålen lika stora..ljudmässigt är väl också lite beroende på hur många burkar systemet har. Och för guds skull, se till så att slutrören inte sticker ut för långt efter monteringen..sett skrämmande exempel på detta på just 2.8T V6.


Nä jag vet, men de hade skrivit det på hemsidan, även om det stod att det var just till min bil, lite skumt men. Sen är båda hålen är lika stora också. Men ska höra med dom innan jag beställer, kanske inte blir så snyggt när man ska börja skära i plasten där bak. båda systemen har 3 dämpare, en i mitten och en vid varje utblås. Ok,ok. Nä det förstår jag, det vill inte jag heller att det ska göra. tack för upplysningen !


Vi fick skära lite i min plast.. blev hur bra som helst, dock en volvo men plasten borde ju vara typ den samma!? Lycka till





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka