Hjälp! hel knasiga devileyes har fastnat på Helljus läge.

Ja.. har som sagt monterat på devileyes, som både hel&halvljus är i samma lins och på något vis växlar den ändå mellan hel & halv som den ska. är en vanlig H7lampa. Tillsaken det vänstra lyset sitter fast på helljusläge, och det högra funkar som det ska. Har monterat bort lyset igen och kollat & pillat och knackat lite för att se om det kan släppa. eller om det bara har hängt sig, men inget funkar. Har oxå tok blinkat med helljuset utifall det kanske kan släppa så. men inget fungerar. Vad ska jag göra åt det? dåg tid går det ju bra eftersom jag bara kör med diod slingan & dimmljusen, men det blir lite jobbigare på natten när man ska ha lysena på speciellt vid möte Vet inte vad jag ska göra? fick det lite billigare "utan kvitto" men man kanske kan försöka få en ny lyckta eller nått om han är snäll?



Svar på inlägget: Hjälp! hel knasiga devileyes har fastnat på Helljus läge.



kanske det går att byta lycktan? eller kanske det går att montera isär den och kolla vad som hänt?


Det är väl ändå inte "lyktan" som växlar mellan hel o halvljus utan det är väl lampan? Byt den till att börja med.


nej det är lycktan. eler innuti linsen. har en helt vanlig H7 lampa är original halv i ena linsen och hel i andra. men på dessa var det vara en lins kombinerat, tror det är någon form av lucka som öppnar för helljus och stänger så det blir halv, för helljuset är absolut inte lika bra som original och det är antagligen för att det är samma lampa som halvljus :S Skit skumt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka