Montera bort bakrutetorkare

Hej! Ska ta väck torkaren bak på min XC70 -05, och undrar om nån som gjort det vet vart man kan få tag på plugg eller lock att lägga igen hålet med? Eller nån som har en annan smart lösning? På min bmw spacklade jag igen hålet med en plåt bakom som stöd och målade svart men det var svårt att få det att matcha rutans svarta färg. Som sagt, ideér mottages gärna:) Med vänlig hälsning RobinSvar på inlägget: Montera bort bakrutetorkareTror de flesta reservdelsbutiker kan få fram någon form av plugg till dig. En kompis köpte iaf en sådan till sin golf på mekonomen.


Hittade flera stycken universal lock, fanns ju på volvo!


Jasså? Att köpa över disk alltså? Smidigt!


Jajamen, det hade jag verkligen inte väntat mig!


Nej verkligen i te! Och att det inte var beställningsvara! Då är dom mao anpassade efter modell också då eller? Vad tar Volvo för dessa?


Vart på volvo? Mitt hål är ungefär 4cm, och har ringt runt 100 ställen, mekonomen, biltema, jula osv och inga verkar ha. Största jag hittat är 3cm..


Volvo här hade inget alls... Jag körde på biltemas. Vad har du för bil som får ett så stort hål!?


biltemas vartdå? Har själv sökt på internet, och varit i 2 olika butiker och frågar 5 personaler, ingen visste nåt.. En skyline r33


På biltema heter det antennplugg... Men så stor som 4cm är den inte dock..

Du skulle inte kunna länka produkten, för jag hittar den inte på hemsidan..


Aaah.. det heter täckbricka hos biltema.. http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-t . -st-31215/ Men man ska komma ihåg att gängorna är skit dåliga... de är av spröd plast och håller nästan inte ens att spänna med fingertopparna.. Ska se om jag kan spänna min på något bättre sett.


De hade på Volvo i Tranemo(ligger utanför Borås) den största var 40/45 mm tror jag? kostade cirka 30-40 spänn beroende på storlek:)


Tack som fan grabbbar!!

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka