Hellackering! på skola? pris?

Hejsan Söker ett bra alternativ till att få min lack fixad på bilen. Det är en saab 9-5 01 med silvergrå färg (LGRÅ). Lacken har lite brister på vissa ställen såsom lacksläpp, stenskott och lite rost(inte mkt, ett par ställen). Så jag tänkte att det känns lika bra att få hela lacken fixad. Såklart får det bli samma färg som tidigare. Så vad skulle det kunnakosta med en utvändig lackering? En lack-skola skulle väll kunna göra jobbet billigt, och bra? har inte några jättekrav (,är student) så tänkte att det är ett bra alternativ. Gärna tips på bra lack gymnasium! tacksam för svar!



Svar på inlägget: Hellackering! på skola? pris?



du kommer få svar här från 8tusen till 40 tusen.. smidigaste är att åka till lackerare&lack gymnasium och fråga..


okej! någon som vet om lack gymnasium är ett bra alternativ? eller tar man en stor risk?


Kan inte rekommendera någon skola men priset är ju direk avgörande för slutresultatet. Eftersom du inte har några större krav på resultatet så kan kanske en skola kan vara ett alternativ.


okej tack! känns som att jag får ringa runt och kolla lite med olika skolor. någon som vet något lack gymnasium i mellersta sverige?


Har inte de flesta gymnasieskolor stängt nu?


joo det är ju sommarlov nu


Hade tänkt ringa när de öppnat igen såklart.. någon som vet någon?


De finns en lackskola i mjölby, typ vuxenutbildning.


ebersteinska gymnasiet nkpg, helt ny lackanläggning Grundade + lackade hela min bmw där, men eftersom jag gick där fick jag det billigare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka