Dörrsidor: vad ska man använda?

Hejsan! Har ju en v70 06 och ska ju byta dörrsidor. Runt dörrinredningen så sitter det ju små "pluppar" eller clips som det heter. hur får man bort dom? Det sägs att man ska trycka i mitten så dom åker ut. Stämmer detta? Vad ska man använda för att få bort dom trycka ut dom?? Någon som vet? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Dörrsidor: vad ska man använda?



Trycker i mitten så dom åker in ja (du får leta reda på dom sen i dörren alt. köpa nya) Använd något i rätt storlek, en liten instrumentmejsel ex!


ok, men man kan väl använda dom igen väl?? Okej, ska testa detta, hoppas jag inte förstör nått


Joo om du hittar "pluggen" så stoppar du i den från utsidan och sedan monterar den i clipset.. där du ska montera dörrsidan så trycker du då i pluggen så den är i jämnhöjd med clipset!


ok, jag får väl försöka detta ska först se om jag hittar grejen man ska trycka in nu


Det syns! om jag inte missminner mig helt så sitter de 8st


det funkade, vet hur man får bort clipsen nu runt om, men nu är det dörrhandtaget vart ska man stoppa in mejseln för att "dela" handtaget? jag hittar ingen skarv :S





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka