Däck och fälgråd till C70 coupe -00

Tja! Skulle behöva lite däck och fälgtips till min C70. Först en fråga: Sitter ett par 17" på just nu med 225/45 däck men det tar i vid fullt rattutslag då den är sänkt 60/40. Skulle detta kunna åtgärdas med spacers? Vill dock försöka slänga på ett par 18", vilken dimension borde vara lämpligast då? 215/40 eller? Skulle detta ta i mer än de jag har nu, givet att jag inte monterade några spacers? Tack på förhand



Svar på inlägget: Däck och fälgråd till C70 coupe -00



Att det tar i fram får man leva med när man sänker pga trånga hjulhus. Det kan få att få bort lite av att det tar i med plattor, men risken är att man lär ha så pass tjocka plattor att det tar i nån annanstans istället. 215/40 är ju ungefär som dem du har nu. Så sett till däckdiemsionen lär det inte vara nån skillnad, men sen beror det ju på inpressningen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka