Hur får man bort dörrsidan (på insidan) på en v70??

Beror på års model hur "pluggarna" runt kanten på klädseln ser ut.. 1/ lite större "plopp" i mitten som ska tryckas in så den hoppar in en bit i pluggen.(sk. japps plugg). 2/ "ploppen" i mitten syns knappt, den ska försiktigt tryckas/knackas in med ett don eller liknande en bit så att hela pluggen släpper. Denna typ är tre delad, en hylsa,mitt plopp,yttre pluggen.. Sen är det 2 st torx bakom yttre delen av handtaget. Lägger in bilder på pluggarna i mitt galleri..



Svar på inlägget: Hur får man bort dörrsidan (på insidan) på en v70??



Okej, vad ska man ta för att dom ska ploppa ut? trycka med en penna eller vadsomhelst? ska man trycka hårt? Det är en 2006 årsmodell, v70.


någon som vet det?


?


ett dorn skrev han.


En torxmejsel av rätt storlek funkar oxå att trycka med! //Brådhis


Ok, tack! ska ut o testa detta nu!


det funkade, vet hur man får bort clipsen nu runt om, men nu är det dörrhandtaget vart ska man stoppa in mejseln för att "dela" handtaget? jag hittar ingen skarv :S


Kolla längst upp eller längst ner! Brukar vara lättast där! //Brådhis


sitter de ingen skruv när du öppnar hantaget?





aa det är som ett injack längst ner, så får väl pröva börja där. fast skarvarna är riktigt bra gömda om man ska dela den på sidan


jo men jag undrar ju hur jag får loss handtaget


jo men om du drar i den du öppnar dörren med sitter ingen skruv bakom där?


Det sitter ju 2 torx skruvar under handtaget, alltså inte det du drar i för o öppna dörren, utan själva det stora handtaget man kan hålla sig i. man måste ta bort dom 2 skruvarna samt clipsen runt om dörrsidan för att få loss allting.


ser du inte skarven som går på sidorna på handtaget? lättast att börja dela är i nedankant. sen sitter det två torx25 in en bit i den delen av handtaget som är kvar på dörrklädseln.


aa det vet jag. jag blev bara lite snoken eftersom jag inte såg nån skarv på sidan av handtaget. men jag får väl börja nerifrån eller något då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka