Xenonlampor Philips D2R UltraBlue - billigast att köpa var? (Ebay)?

Kostar över 2000:- för ett par här hemma i butik. Någon som har handlat dom billigare på nätet? Kanske på ebay? Tacksam för tips.



Svar på inlägget: Xenonlampor Philips D2R UltraBlue - billigast att köpa var? (Ebay)?



antar att du menar xenon-KITT för bara lamporna kostar runt 200 tror jag. Humanhabit har xenon för småpengar Och vvme.com oxå. Snabb leverans även fast det kommer ifrån utlandet.


Nej, jag menar bara xenonlamporna. Inget kit. Ultrablue 6000K lamporna kostar absolut inte 200:- Här är en webbutik som tar 2600:- för ett par: http://www.hova.com/philips-xenon-ultra . -4528.aspx


Va äre för speciellt med dom lamporna då?


Dom har 6000K på lamporna, alltså lite blåaktigare än dom vanliga som ligger på strax över 4000K som är mer vita. Jag vet att det finns billigare märkeslösa lampor men det är inte bara utseendet jag vill ha utan dom ska ju lysa upp vägen oxå. Philips är bra på den punkten. - Ingen som hade några tips?


£28 per lampa, duger det? http://cgi.ebay.co.uk/Philips-D2R-XENON . 4aa26dce86 I USA kan du hitta dem betydligt billigare, men då blir det också skaplig leveranstid och bök med tullen. Edit: Jag missade att du vill ha 6000K


En Perfektionist som rekommenderar Kina-prylar framför kvalitéts-produkter...?


http://www.humanhabit.se/sv/xenon/xenon . ne-tm.html


Fel! Det där är ju inte Philips som TS vill ha!


Ja..? Han ville ju ha billigt?





nae vet , men tänkte att man sparar ju nästan 2000:- på att köpa dom där jag länkade. men jag vet ju i och för sig inte kvalitén på dom där lamporna.


jag skulle vilja tipsa om Humanhabit.se som levererar D2s/D2r lampor i alla möjliga färger samt även 1 års garanti för småpengar. har kört runt med 10000K D2S i bmwn och det fungerar utmärkt. Jag skiter i om just dessa lampor är av svensk kvalité eller om de är "kina-grejer" som man så gärna kallar det. svenskt företag, garanti och tokbilligt! jag är nöjd kund och lär återkomma till dem när det väl är dags återigen. Hade jag inte vart nöjd så hade det inte varit hela världen! men för dem pengarna så får du schyssta lampor. hade de kostat 2papp så hade jag skaffat orginal.


Philips sitter ju som original på de flesta bilarna idag, så på min Honda men i 4300K färgtemp. Har nu hittat Philipslampan i 6000K av en privatperson. Tack ändå för era tips :-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka