BMW touring inredning i en Sedan?

tjena! har en bmw 525 som jag bara för skoj skull har tittat på skinninredning till. e ju faktiskt rätt så lätt å billigt å komma över kompletta stolar och baksäte till dessa. undrar bara en grej! tror ni touring säten bak och fram passar till en sedan? eller går det inte över huvudtaget? tack för svar:)



Svar på inlägget: BMW touring inredning i en Sedan?



Fram o sittdyna bak är inga problem men rygg delen bak passar inte rakt av då touringens är i 4 delar. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do . &fg=30 Men det skulle kunna gå svetsa ditt några fejk fästen så dom inte bara faller fram när du bromsar.


jaha så fästen man fäller sätena med på Touringen e inte samma som sedan? svetsa e de fästen man får svetsa då som kan hålla fast ryggen?


På sedanen trycks ryggdelen in i spår o en skruv på varje sida. Inte säker men en ögla på varsin sida borde duga... I mitten går dom in i varandra. Är det inte bättre att hitta stolar ifrån en sedan?


jo det är lättare nu när du säger de! tänkte bara kolla lite snabbt ifall de passar för de finns så många touring med skinn med! tack för svaren!


Sittdyna bak passar inte från touring, nej. Stolar passar rakt över, även stolar från E32.


jasså även från E32? hur är de med elstolar? har hört att vissa har kontaktstycken dragna även om man inte hade elstolar original:) har alla BMW så eller är det bara vissa?


Det kan jag inte svara på.


O f@n... var nästan 100 på det... Sorry!


Precis, jag kan tänka mig att de som har fördragna kanske fortf saknar relän och styrmoduler. Det kan man nog tolka ur ETK. Nu har jag iofs minne i min 540, men jag har säkert 10 kablar som går in i stolen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka