Montering av sportstolar i sthlm

behöver tips på monterare i sthlms trakten.. sportstolar som skall sitta på bilens orginal fästen.. pm:a om du fixar samt prisförslag. får gärna va till ett bra pris



Svar på inlägget: Montering av sportstolar i sthlm



va e det här?? kom igen nu!!


sånt fixar man ju själv..


Om man kan svetsa ja:P


går alltid att bulta lösningar, men klart smidigare o svetsa (det gör jag alltid)


då får man väl lära sig..


Å så när du har en 2 dörrars bil så e det väll stolar med fällbart ryggstöd ... ?? annars blir det nog proplem vid nästa besikning ??


inga problem att besiktiga så länge bältena är kvar bak (man måste inte kunna komma åt dem) samt så finns det ju alltid möjlighet att skjuta fram dem så långt man kan


klart man har fällbara stolar för en coupe' frågan är bara om stolarna i sig är ok för besiktning? något speciellt krav??


N e j... (mnen det var nog inte det svaret du ville höra)





Svets har man men fan inget man testar sig fram med bara?


testar man inte så kommer man aldrif lära sig heller.. fast de e klart att de e väl som vanligt. folk vill att de ska gå fort som fan å de får inte kosta nåt.


Jag har inga bekymmer med läropengar! Men jag ställer mig ju inte o svetsar om mitt avgassystem i rostfritt utan erfarenhet:P Eller svetsar fast nya stolar i orginalfästen och dem kanske flyger av vid en eventuell krock för att man inte gjort de ordentligt? Man har ju hela vintern på sig! Vill lära mig men känns bäst med en utbildning då men där börjar vi snacka pengar samt tid som man verkligen inte har!


ingen lösning än.. hur har ni folk monterat era sportstolar?? på orginal fästen? svetsat eller bultat?


need help please!!


Alla har ju skrivit att dom svetsat!


så där ja!! Nu är sportstolarna monterade *svetsade* väldigt nöjd med resultatet.. shit vilken körglädje med nya stolarna nu!!


gött, upp med bilder på hur det blev då!


stolarna på plats!! tack för er svar & glöm ej rösta!!!!


Satan vad snyggt! Vart en stor OOOOOFFF när bilden kom upp Vad gick stolarna på ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka