Hur får man bort dörrsidan (på insidan) på en v70??

Hejsan! Jag har en v70 -06 och undrar hur man får bort dörrsidorna. Det sitter ju gråa "täckhattar" över skruvarna som sitter runt om dörrsidan, och jag har försökt peta bort dom med en platt mejsel men dom sitter som berget, hur får man bort dom? och är det bara de skruvarna runt om dörren som behöver tas bort? inget runt handtaget eller nått ställe? Jag ska nämligen byta dom där listerna runt handtaget, och det är ju lite pilligt. Är första gången jag gör detta, så behöver lite tips Kan nån hjälpa mig med detta? Uppskattas!



Svar på inlägget: Hur får man bort dörrsidan (på insidan) på en v70??



Det är inga skruvar. Det är nitar som du trycker in mitten på och sen plockar ut. Sen sitter det även 2 st torx innanför handtagsbågen på innsidan, du får bända bort locket. Lånar bild från Galic_Andro http://www.garaget.org/mypage/gallery.p . age=596081


Tack så mycket! Då förstår jag. men jag försökte trycka på dom, men inget händer ju?


ingen?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka