Lacka ner lister V70N

Tänkte lacka ner listerna på volvon och undrar hur jag ska gå till väga? Ska jag köpa burkar på volvo i bilens färg sen lacka listerna? Slipa? Grundlack? Klarlack?



Svar på inlägget: Lacka ner lister V70N



Börja med att ta av listerna från bilen blir mycket lättare sen är de bara att slipa så de blir matta, plasthäftgrund, vanlig grund, lack, klarlack. javisst kan du köpa burkar på volvo eller hos närmsta lackfirma, tror även du kan köpa på mekonomen men inte säker. så brukar jag göra ¨det har blivit bra. finns säkert 1000 andra sätt också. /Mathias


När jag lackade mina lister på S60in så plockade jag av alla utom listerna mitt på dörrarna (sitter limmade), Sen gjorde jag ren listerna och drog över en grundfärg på sprayburk, sen köpte jag lack på sprayburk hos en lackfirma


man måste slipa listerna om man prioriterar att färgen ska sitta kvar! lättast och bäst är att lämna in, blir inte så farligt dyrt, tycker du borde göra det med tanke på att du har en så pass dyr bil.


som franki skrev. vill du ha ett jobb som håller är det värt pengarna...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka