Måla över rutorna! Är det lagligt eller ej?

Hej! Undrar om man får måla över bakrutorna samt bakluckan så man inte kan se igenom. Är det lagligt eller ej? //Stoffe



Svar på inlägget: Måla över rutorna! Är det lagligt eller ej?



Du kan måla de kolsvarta ifall du vill, men det kommer inte bli ett bra resultat, kommer se riktigt skit och billigt ut....hoppas verkligen inte att du målar rutorna...spara hellre pengar och låt en tonings firma tona de, mkt bättre och MYCKET MYCKET snyggare.


Håller med föregående talare, Fixa solfilm på rutorna med 5 % ljusgenomsläpp, blir mörkt och riktigt snyggt, och dessutom ser man iaf ut också


hehe förstår allt det! Men det är inte till audin utan till pendlar bilen som är värd 5000 spänn!


men orka!!!


Ja du får måla allt bakom framdörrarna..


Varför inte istället då bara köpa någon billig mack solfilm och lägga? Kostar inte så mycket mera, men så mkt bättre och snyggare.


Du kommer ju aldrig få färgen att fastna heller. Eftersom glasets yta är helt "glatt" så får ju inte färgen något fäste och kommer därför flagna av ganska snabbt. Så åk till Biltema och köp solfilm för 89kr istället


Varför ska du överhuvudtaget täcka rutorna? /Benny


För att han vill såklart! Alltid retar det någon tydligen och då är det ännu roligare. Frågan var enbart om det var lagligt eller ej.. Inte tips och råd och köp de eller de och hur de ser ut eller gör si eller så istället. Han vet nog redan hur det kan se ut och att det finns solfilm bla.bla.bla.bla.. men nu vill han ha svar på frågan och det har han fått.





Spraya istället, det fastnar lite bättre. Helt lagligt.


svart sprayfärg från insidan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka