Styling-tips (överkomligt pris) Golf 3

Tjena! Jag är stolt ägare till en Golf 3 -93 (helt original in/utvändigt) Har tänkt att styla/fixa till bilen lite: Vad som skall göras med bilen: *Ljud - 2 högtalare fram i dörrarna, 4 i/på hatthyllan(modifieras), kombinerat med en 12" Infinity baslåda i bagaget *Klädsel - röd&svart sportklädsel, billigt från Biltema *Dekorfilm istället för lack (carbon-stil från Blueride) på huv/tak *Ny ljuddämpare + slutrör *Aluminium Grill *Tonade baksidorutor & bagagerutan *Devileays *ögonlock *Sidodekaler typ? *Fälgar + Lågprofildäck *Pedalsats i aluminium, rattöverdrag, växelknopp + lite annat krimskrams Nu skulle jag vilja ha lite styling-tips utöver det som står ovan av er, helst billiga styling-tips!! Bifoga gärna bilder på hur ni menar.. Tack på förhand!!!



Svar på inlägget: Styling-tips (överkomligt pris) Golf 3



Dekorfilm - nja kolfiber på hela huven är fräckt! Slutdämpare - Kolla Remus Grill - Emblemlös gillar jag. Kolla min gti 16V så förstår du. Sidodekaler nje Fälgar - Japp 17" Rattöver drag - NEEEEJ inte förräns du passerat 60år. Köp en ny ratt. Lite dyrare men så MYCKET snyggare. Surftips: vwgolf.se


Har kollat upp kolfiber-Vinyl(om det är det du menar) och det är några lappar dyrare, fast det kanske det är värt? annars kör jag på dekorfilm! haha, billigare med överdrag ju:p men ja, du kanske har rätt;) Tack för övriga tips/upplysningar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka