Solfilm

Är det någon som vet vart i sörmland som ja kan tona min Audi A4 avant till bra pris? själv så är man från katrineholm och här kostar de 5000:- borde finnas bättre priser.



Svar på inlägget: Solfilm



Det var ganska dyrt, 2400 tror jag att solfilmmontören i helsingborg ville ha för att tona min sedan. Men prova gå in på t.ex hitta.se och sök på solfilm, då kommer nog ett par upp. Ring de och fråga.


För en sedan i Skåne trakten, ligger priserna på 3900:- - 4500:- Så 2400:- va nog utan kvitto!


Jag tonade min golf 2:a för en månad sedan i Sthlm för 3000 inkl moms och kvitto. Kollade runt lite men det var ungefär där priserna låg +- ngn hundring. Bra blev det iaf, värt pengarna istället för att låta ngn klant försöka själv (läs jag själv) och så kostar det 500 kr och ser för jävligt ut.


-Var det 2 tjejer som gjorde toningen.?


Det var en tjej/kvinna som gjorde det på min bil, vet inte om det var fler som jobbade tillsammans. Men hon som fick pengarna av mig var i singularis Huddinge solfilm i västberga.


solfilmsmontören i hbg. Hej! Jag antar att det är en Audi A4 hgv, 3 rutor som du vill ha pris på. 3 rutor kostar 2630 kr monterat och färdigt. Mvh Christel 2630 var det tydligen, men jag har en sedan vet inte om det är dyrare eller billigare.


hehe då va det samma tjej som tonade rutorna på min bil:P känner hennes systerdotter:P


2630:- är för en kombi, då utan dörrararna bak! Sedan som sagt ligger betydligt högre i priset pågrund av storleken på rutan bak! mvh Jörgen


jag har en golf 3 2 dörrars och skulle vilja tona dem vad skulle priset ligga ca för att få de monterat? häslt runt hbg trakten





Hemma hos mig är det många som gör det hos "fönster" leverantören osv. Glasförsäljare medmera Betydligt mycket billigare och med samma goda resultat! Kanske inte är med kvitto. Men kan vara ett tips att kolla upp iaf


Låser då tråden är över 4år gammal samt att rubriken är allt annat än informativ. Mvh Hamilton





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka