Montering av solfilm i Jönköping/Jönköpingslän?

Tjenare! Skulle vilja få solfilm monterat på min Ford, då jag själv inte har den ultimata förmågan så söker jag nu ett bra stället eller en bra person som kan detta! Önskemål är givetvis ett bra resultat med ett humant pris Någon som har ett tips? Tack i förhand! //Alex



Svar på inlägget: Montering av solfilm i Jönköping/Jönköpingslän?



Har hört gott om Sunoff i Huskvarna, ligger på grännvägen, i tre vägskorsningen innan preem om du åker i norrgående riktning.


Tack för ditt snabba svar! Jag ska absolut kolla upp dem!


¨jag vet några som gör det, tror inte dom har startat firma men har gått utbildningar och grejer


Jag är absolut intresserad! Hur kontaktar man dem?


jag ska ta reda på nummer och liknande då det är brodern till en polare och även broderns kompis som håller på med detta.. DU kan visserligen skicka ett pm till mrk här på garaget och kolla ifall han kan ge dig info..


Uppskattar verkligen hjälpen!


Kom till varberg så kan vi hjälpa dig. Hur mycket ska du ha tonat? ända fram eller bara till bakdörrarna?


Tjenare! Intressant svar! Jag vill ha bakrutan, rutorna till bakdörrarna samt de små sido-rutorna tonade Vad tar du för ett sådant jobb? Jag pluggade tidigare i Halmstad och kommer neråt ifrån, så varberg skulle vara ett lämpligt ställe att åka inom!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka