Tona blinkers.

Har kikat runt lite och förstått att blinkersen måste blinka orange, är sugen på att tona mina röda finns det något man kan göra så dem blinkar orange? Det är dem bakre blinkersen jag pratar om.



Svar på inlägget: Tona blinkers.



tonar du rött så kan det nog bli svårt att få oranget sken, annars så finns det ju färgade lampor eller insatser att köpa, jag har blå skydds film på mina å dom lyser oreagnet ändå


jo en sak till...på min -68:a så sitter blinkers funktionen i baklyset så dom blinkar rött med hela bromsljusets styrka ...fram är dom vita...men d va ju så original på mustang -68:a...dessutom så e re samma lampa för blinkers och possitionsljus fram. sorry lite onödig info, för det är ju tyvärr inget som hjälper dig


Och om man tonar med transparant färgburk är det inte lagligt. Jag åkte på ombes för det. (finns ju billiga orginal lampor man kan besiktiga med:). Då har jag tonat mina själv och inga som är köppta (tror att de köppta brukar funka att besiktiga med)


Men är det svårt att få bort toningen sen då? Borde väl funka att ta bort med vanlig thinner? Isf kan man ju göra det annars får man väl kika om det finns några bättre begagnade på skroten.


tona svart iställe.. toningsfärg finns lite överallt bla hos mds och realcar


funkar även med vanlig svart sprayfärg bara d att man får va försiktig så man inte sprejar ett för tjockt lager!


Problemet är ju att den inte går att få bort lika enkelt som toningsprayen vid bes osv. Olzzon: Toningspray funkar jättebra, bara ta bort vid bes. Åker du på flygande bes så spela dum eller nått bara


Ah så får det bli Polisen lär ju ha bättre för sig än att jaga lite lykttonare tycker man


polisen sa då inget om mina svarttonade baklysen på 740in när jag åkte dit för störande körning ;P





tinner kommer ju att bleka det vanliga glaset oxå .. så då kommer du säkert få anmärkning på att du har för dålig färg i glaset .. kör istället 2 orginal på skroten som du kan besikta med ..


kan man inte dra en maskering rakt över lampan å tona resten? typ som detta jag snabbt gjorde i paint eller vad tror ni snuten/bilprovningen säger om det?


jag har målat dom me baklampors färg (svart) klarde besiktningen o grabbarna så inget om d


Hmm tveksamt, men hade man gjort större "originalspalt" mellan det svarta så hade nog inte varit mkt och gnälla över.. Jag vet ju iofs inte hur mkt det skall blinka och lysa men så länge det är starkt nock så tycker jag det borde funka


tja skulle vilja tona mina orginal gula blinkersglass vita nån som vet hur man gör ?


Det går inte. Vill man ha vita lär man köpa. Visst går detatt bleka orangea glas men dem blir aldrig helt vita.


ok vart ju trökigt har nämligen inte hittat nån som säljer de.


Mekonomens toningsspray finns i olika färger och den är transparent. Tonade mina svarta men det lyser fullt orange igenom när blinkersen är på.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka