Måla över rutorna! Är det lagligt eller ej?

Att måla rutorna ger ju bäst reslutat utifrån sätt i fårhållande till att som lekman smeta på någon billig biltemafilm. På insidan lär det ju se skit ut dock:) Det är fullt lagligt.



Svar på inlägget: Måla över rutorna! Är det lagligt eller ej?



Bakrutan också? Om jag minns rätt så får man inte ha stora dekaler på bakrutan för det stör sikten bakåt.


Om jag minns rätt så ska man inte uttala sig om man inte vet exakt vad det är man säger.


Du minns fel


Vilket otroligt drygt inlägg. Han uttalade sig inte, han ställde en fråga och följde upp med en motivering till sin fråga. Läs om, läs rätt. Dessutom gjorde du precis samma sak precis. Har du belägg för ditt påstående? Man bör kanske inte, det kan tyckas högst olämpligt, men ska? Står det någonstans? Jag hittar inte det i reglerna. Men som svar till hans fråga så får du täcka för bakrutan om du vill.


Ja allt, du får måla bakrutan också.. ang dekaler så kör 99% av alla taxibilar med heltäckande reklam på sina bakrutor så visst får man både måla och smeta på reklam


nu när vi är inne på detta ,någon som testat mekonomens toningsspray ? funderat på att testa det på 3000kr bilen :p men vet ej hur resultat blir :p


Spraya den i tunna lager.. många lager fast tunna.. blir snyggast då..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka