Kolfiber-Motorhuv Silvrig C70

Tjena! Var kan man få sin motorhuv kolfiberdraperad, för förmodar att det inte är något man kan göra själv. Tror ni det hade passat på C70in jag har? Hur tror ni det hade sett ut om man lackade den svart? Blank.



Svar på inlägget: Kolfiber-Motorhuv Silvrig C70



Strunta i det och lägg pengarna på en diskret vinge istället.


Hittar ingen vinge till C70in.. Tror du inte det hade varit snyggt ?


http://www.carid.com/1998-volvo-c70-spo . 59573.html


Den var grymm, ska kolla närmare på det, men tror ni inte kolfiberhuv hade varit snyggt ?


tror jag nog men om du vill komma billigt undan och prova så beställ struktererad kolfiber vinyl från kolfibervinyl.se oerhört lättarbetad tack vare luftkanlerna under vinylen som gör att det inte bubblar sig vid applicering. Själv tror jag det hade varit snyggt...


Om det skulle bli dåligt under kolfiberdraperingen, är det bara till att ta bort eller det kommer bli extremt fula märke?


om du gör en riktig kolfiberdrapering dvs med riktig kolfiber och epoxy mm så tror det blir jävligt jobbigt att återställa den huven igen.. Men med en bra kolfibervinyl får du tvätta bort lite limrester...utan problem... som att ta bort en stoooor dekal..värma o dra försiktigt om vart annat..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka