Nån som har beställt från http://www.tuningzone.pl ?

Funderar på att dra en beställning från den sidan , men man blir lite osäker när det är utlandet , så är det nån som har nå erfarenheter från den sidan?



Svar på inlägget: Nån som har beställt från http://www.tuningzone.pl ?



Jag köpte kjolar runt om bilen av dem och enligt min åsikt är de nog bra. Lite lite väv använd kanske,men passformen var över förväntan och nästan bara att lägga dit. med tanke på priserna de har så rekomenderar jag dem om jag inte minns fel så är det ganska snabb leverans också.


Okej det låter bra tänkte mer så det inte är nå hustlers men är bra sugen att dra en beställning


Känns som man blivit lurad.. beställde lite grejer och skickade över pengar. Och nu står det att beställningen är "cenceled" =/ Hur fan ska man göra nudå!?


har du hört av dig till dem? skicka ett mail o fråga, eller ring deras nummer.


Beställde av dom då jag ägde 206an. Va lite bökigt med ordern då iaf. Inte så att dom försökte lura eller så. Utan mer problem bara med överföringarna. Men dom va väldigt hjälpsam. Sakerna jag fick hade bra passform.. Inget att anmärka på


sir_daniel: Jo jag har mejlat men man får inte snabba svar


Mins inte de va som nästa 5 år sedan Men jag kommer ihåg att de va lite strul. Men du behöver inte vara orolig att dom ska va osäriösa. De kommer lösa sig


Vad i helvete nudå?! Har dom lagt ner sidan???? Inte fått grejerna än!


Ser skumt ut





De verkar ha bytt namn http://www.gtec.com.pl/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka