Stayla en saab 9000 A50

skulle behöva lite förslag på hur jag ska stylta min saab har redan a50 kjolpaket o snygga 17" fälgar! vill helst ha en snyggare kjolpaket kan lägga mellan 5-10 tusen på det kom gärna med förslag o länk till till dem som kan hjälpa mig med det Tack



Svar på inlägget: Stayla en saab 9000 A50



Tycker inte man ska på med nytt kjolpaket på en 9000 men du kan ju lacka listerna och handtagen i samma färg som bilen, och sedan sänka, och ny grill sen har du en fin bil!


jag har nog allt som du sa förutom lacka handtaget av samma färg men skulle ändå ville ha lite mer


Orginal är snyggast! men denna fronten funkar också! http://www.racestuff.se/index.php?main_ . cts_id=738


Kommer se så plastit ut tycker jag, om man jämför med andra på garaget som satt dit annan fram spoiler så såg det helt bedrövligt ut, men visst man kan göra det snyggt säkert med mycket arbete men somsagt, orginal är snygast!


Detta är, enligt mig, den absolut snyggaste 9000. http://www.saab9000.com/gallery/dhctwaga/index.php Har själv en a50 som stått i lite över ett halvår pga att jag sköt en vevstake genom blocket (har varken råd eller kunskap nog att fixa den). Men man var i tankarna att kopiera stuket på den länkade bilen rakt av. Edit: så summa sumarum: sänk skiten, på med fräscha fälgar, tona lysena och blinkers och lacka grillen svart så har du en home run i min bok.


Jävlar vilken 9000, sänkt som bara den. Dock kan du nog inte så många åka med så låg som den är. Sänk bilen och köp aerofälgar med låg profil, sen spacers på det! *måste säga det igen* Jääävlar vad sexig den var!


Tack för alla era tips! Det va väldigt snygg 9000! Jag kanske nöje mig mer orginalet i så fall! Kanske ska lacka o spoilen bara! Kommer nog lägga bilder snart


kolla denna länken, kanske får du lite tips och ideér. detta är min gamla saab som nu har fått en ny ägare. http://www.garaget.org/?car=26537





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka