Lackförslag på Audi A8

Hej. Ska lacka om bilen, men vet inte riktigt i vilken färg jag ska ta. Vill ha diskret färg men ändå snygg. Har funderat på en del färger. En är en mörk burgundy metallic (röd). Är även inne på en mörk blå metallic. Sen en mörk kopparlack samt en mörk mörkgrön metalliclack. Skulle vilja typ ha en till två nyanser mörkare på varje lack. Är det någon annan som vet en snygg diskret färg. Svart är lite tråkigt eftersom det finns så många som gör det. Det är snyggt men vill i alla fall ha någon annan färg. Har idag beige inredning och har tänkt ha kvar det men skulle vilja byta ut tyget på dörrarna(där det är rött)till en annan färg. Tänkta ta mocka i någon färg som passar den nya lacken. Är det någon som har någon idé om en bra och snygg färgkombination. http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300658 Dörrinredning http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300654 Mörkgrön http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300655 Burgundy http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300657 Koppar http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300656 Mörkblå Hmmmm...hoppas att länkarna funkar nu. Och gärna inga förslag på grisrosa m.m. hehehe Alla som bara tittar på inlägget, Skriv någonting. Någon åsikt har ni väl. Behöver hjälp. Ska till lackbutiken på måndag. Ni kanske vet någon egen färg som supernice. Det kan ju vara något ni sätt på nätet. Jag behöver inte någon färgkod. Fixar ihop färgen själv hos butiken. Ha en fortsatt bra helg.



Svar på inlägget: Lackförslag på Audi A8



Den sista mörkblåa är sinnessjukt fin. Tror den skulle göra sig riktigt bra på din a8.


Vad tror du om blå mocka http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300663 Typ blå mocka


Eller den här http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1300664 Mocka kanske mörkblå skinn.


hmmmm... har tänkt efter... den blir nog vitlackat. Vit i grunden sen kanske lite Extra fin vit pearl på det. http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1322443 Vad tror ni???


(Använd BBcode istället) Den mörkblåa var verkligen snygg. Vad sägs om vit annars, skulle bli snyggt


bryter av totalt med matt blå eller denim blue som finns tilll Harley Davidson mc´s... annars skulle jag säga Koppar...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka