Hjälp! Varvräknare till 240

Det här är min första tråd, jag hoppas detta är rätt forums kategori! Jo, jag har en sån här gammal jävel till Mätarhus: http://www.240sidan.com/div/yazaki81.jpg Dvs en Yazaki.. den använder en vajer för hastighets mätaren, och sånt. Nu har jag varit dum, jag har köpt en varvräknare för VDO typen, och det passar givetvis inte med den jag har nu. så här ser VDO typen ut: http://www.240sidan.com/div/vdo81.jpg (Inga vajrar, bara el). Vad skall jag göra? Jag är ytterst dålig på att meka, jag gör mitt bästa.. men jag är knappast erfaren. Köper jag ett VDO mätarhus måste jag koppla om så att istället för en vajer, går det en el sladd in i hastighets mätaren, och sånt, det låter bara fruktansvärt avancerat, eller? Hjälp mig, snälla, tack!



Svar på inlägget: Hjälp! Varvräknare till 240



Har du vajer så är det lite problem då de elektriska hastighetsmätaren går på bakaxel via en givare och vajer går på Växellådan så leta upp ett vdohus med Vajer hastighetsmätare och med rätt utväxling.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka