Vet inte vilka däck jag ska ha på fälgarna!

Tjena! Köpte mig en bil idag, en Peugeot 206 - 99. Fälgarna som sitter på nu är 13'' och de är inte de snyggaste i stan precis. Så jag tänkte köpa mig ett par nya! Funderar på att beställa dessa från teletyre:INTER ACTION 6X15 IA TORNADO BLACKPO WP 919 4X108 ET 25 (http://www.teletyre.se/img/products/large/090.jpg) 15''. Men eftersom jag är helt grön på detta område så vet jag inte vilka däck jag kan ha till dessa, har försökt kontakta teletyre men inte fått något svar! Så skulle vara sjukt tacksam om någon där ute vet vilka storleksdimensioner jag ska ha på däcken! Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vet inte vilka däck jag ska ha på fälgarna!



Du kan gå in på den här sidan och fylla i vad du har för däckstorlek i original utförande så plockar den fram förslag på vilka storlekar som passar om du vill ha större fälgar. http://www.algonet.se/~leffmans/dack/dack.htm MVH





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka