Vit 745 med röd inredning, vilken färg ska jag lacka plasten i?

Tjena, som topic lyder. Har en vit 745a med röd inredning och svarta plastdetaljer. Vill fräsha upp det hela lite, några tips på vilken färg jag ska lacka det i för att det ska se lite vettigt ut? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vit 745 med röd inredning, vilken färg ska jag lacka plasten i?



Vilka plast detaljer? Annars e svart snyggt.


Byt ut den röda plasten till svart. Den röda är väldigt spröd och kommer till 80% säkerhet spricka/gå sönder om du skall ta bort den. Så innan du tar bort den gamla så skaffa den "nya".


Alltså jag menar vad jag ska lacka den svarta plasten i. Den plasten som är röd på den här bilden http://www.garaget.org/?car=112800&image=1073491 ska jag lacka i någon färg som passar och är snyggt med resten som är rött. (Det som är svart på bilden)


Jag tycker du ska lacka det rosa med gula och gröna ränder. Gärna lite röda stjärnor också, det blir snyggt jag lovar. Gå ut och måla nu.


Ja gör det Eller klä med kolfiberfilm det blir snyggt. Kanske inte lika snyggt som rosa med gula och gröna ränder. Haha


Det var roligt, tack för det seriösa tipset


okej tack för tipset





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka