Lätt påkörd... Pris på delar?

Tjena! Jag blev påkörd bakifrån i fredags när jag stod vid ett rödljus och en ouppmärksam förare körde in i mig. Är det någon som vet när försökringsbolaget väljer att lösa in bilen? Tror dock inte att detta kommer att hända men det skulle vara kul att veta... Undrar även om någon har ett hum vad en baklucka(om denna inte går att rikta), bakstötfångare+ lack på båda och en baklykta skulle kosta nytt samt kanske balk bak då jag inte vet om den tagit stryk... Inte för att jag tänker pröjsa ett öre för jag vart påkörd bakifrån som sagt men så man har ett hum om allt. Bilen i fråga är en bmw e46 touring facelift ( inte m-paket) Tack på förhand !



Svar på inlägget: Lätt påkörd... Pris på delar?



Mattias Mattias, känner du ingen som jobbar med bmw-delar? Baklucka ca 5´, stöt ungefär samma. Lack ca 3´:- + moms per del till försäkringsbolaget. Baklykta ca 1500:-. Balk ca 2000:- om det inte är krok på bilen. Bolagen brukar reparera upp till 80% men kan bli mer om de finner speciell anledning till det.


Du är ju alltid ute och bränner med vridscen trodde inte du hade tid med mig Så det blir förhoppningsvis inte lösen om uppskattat värde på bilen är Max 40-45 kanske :p Allt är ju upp till bolagen dock


Med vadå sa du?? Har alltid tid för dig Nä lösen borde det inte bli, men självklart tillkomer några lusentappar för arbetet men över 20´ bör det inte landa på. Om det inte är mycket som är intryckt förstås.


Hehe gulligt Nää inte vad jag tycker mig kunna se med blotta ögat, själva skadan som är skedd är inte så farlig men bakstöten är ju spräckt och bakluckan har blivit tryckt på ett ställe, vet ju inre om den går att rikta eller ej men vi får väl se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka