Vilka coilovers ska man satsa på?

Är lite sugen på V-maxx. Får intrycket av att man får mycket för pengarna, men vet inte om det är så i praktiken? Kanske någon som har några tips på andra i ungefär samma prisklass som ni kan rekommendera? Ska bara vara enkla, inga som man ska ställa i hårdhet etc. Bilen skall inte användas på bana eller linkande.



Svar på inlägget: Vilka coilovers ska man satsa på?



Dessa jag tänker på http://cgi.ebay.de/V-MAXX-TOP-GEWINDEFA . 3f0a95e5b9


Ta-Technix funkar mycket bra (ungefär samma prisklass), likaså Cobras (lite dyrare) Kör själv med BC-racing på Soarern och Cobra på corsan.


Hade själv BC racing på min gamla 328:a. Vart mycket mycket nöjd med dessa. Gick att ställa såklart upp och ner i höjd och även hårdhet på dämparna osv. Rekommenderas.


Jag kör v-max på audin . dom är mycket mjuuuuukaa:(


Är dom mjuka så går dom bort direkt! Haft JOM förut, va också för mjuka. TA-Technix har man ju kollat på,men känns nästan som dom är för billiga för att vara nåt att ha, under 2000:- i Tyskland.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka