Tips på "Snap off"

Hejsan! Har beställt en ratt samt navet hr redan kommit. Men har funderingar på hur snap off kitt funkar? Sättar man de mellan ratten och navet? Hur gör man så att tutan funkar? Om de äns finns snapp off som har så man kan ta av tutan? MVH Sebban



Svar på inlägget: Tips på "Snap off"



Det sitter väl kontaktstift i själva snap-off navet så att tutan fungerar. Köp inget billigt nav, utan ett äkta om du ska ha ett, inget kul att få ratten i knät i en kurva i 150..


Själva navet har jag redan. Köpte de från japan, ända navet med motstånd så airbagen inte lyser. Betalade 1400 för navet. Vet inte om de är billigt eller dyrt. Erick har du några bra länkarpå schyssta snap off kitt? Som du säger vill man ju ha bra saker. Vill ju inte att de glappar eller går sönder. Ska de va så ska de va


Svenska Snap-off är det enda som är godkänt utav SBP


Ja det stämmer att man sätter det mellan nav och ratt. Och som sagt så finns det bara ett snappoff fäste som är godkänt av SBP: http://snapoff.com/ http://www.dalhems.se/Search.aspx?searc . amp;page=2 Där har du det Men då får du nog sätta tutan i en knapp på instrumentpanelen el dyl?


Förbryllande likt snap-on


ja ja





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka